Inner Galaxy

De waarheid is daarbuiten, maar ligt in jezelf

Over Inner Galaxy

Inner Galaxy is het derde kunstwerk van mijn recent gecreëerde kunststijl: Abstract Floating Art®

Een kunststijl wordt opgebouwd uit meerdere lagen dankzij een speciale techniek om echte 3D-diepten in mijn kunstwerken te creëren. Van een afstand nauwelijks te ontdekken, van een foto nog moeilijker, maar in werkelijkheid, van dichtbij, een adembenemende ervaring.

Inspiratie

“Inner Galaxy” is geïnspireerd door mijn eigen persoonlijkheid, die me heeft gedreven om de persoon te worden die ik nu ben. De manier om te worden wie ik ben was niet zo moeilijk. Begrijpen wie je bent, en de reden waarom je bent wie je bent, is veel moeilijker en frustrerender als je eenmaal de antwoorden hebt en ik spreek nu alleen voor mezelf.

De waarheid is daarbuiten, maar ligt in jezelf.

Mijn innerlijke melkweg werd in 2015 zichtbaar en tot op de dag van vandaag heb ik veel meer waarheid gevonden over mezelf en andere mensen, mensen die dicht bij mij staan, en ik ben dankbaar en dankbaar dat ik de persoon ben geworden die ik nu ben.

It’s always the sun

Zonnestralen brengen deze schoonheid tot het maximum van haar glorie, zodra ze haar oppervlak bereikt. Door het 24-karaats goudstof dat in de toplaag is verwerkt, komt dit kunstwerk tot leven en brengt niets dan geluk en vreugde in huis. De glanzende 25gr goud (= 0.881834 ounces) geeft een extra dimensie aan het beleven van deze kunstvorm.

Om deze ervaring constant aanwezig te laten zijn, is goede galerijverlichting noodzakelijk, maar niets kan de zon verslaan.

Emoties toegevoegd

Een behoorlijk belangrijk deel van Inner Galaxy vertegenwoordigt mijn strijd in het leven. Deze persoonlijke strijd is zichtbaar geworden in de gestructureerde delen in dit kunstwerk.

In al mijn kunstwerken zijn persoonlijke emoties verwerkt, wat ze heel persoonlijk en kwetsbaar maakt.

Specificaties & Details

Inner Galaxy is geschilderd op een linnen canvas, gespannen op een 52 mm aluminium frame. In alle 3 de lagen wordt Amsterdam acryl gebruikt.

Door de donkere tinten van zwart en groen, gecombineerd met spatten van goud en wit, krijg je een ruimtegevoel. Het nog donkerdere “zwarte gat” wordt tot leven gebracht met helderder groen, oud wit en het verbazingwekkende 24-karaats goudstof dat hierboven wordt genoemd.

In elke laag is ongeveer 8-9 kg epoxy verwerkt wat zorgt voor het echte 3D-effect, en dit alles zorgt voor een unieke sensatie bij het ervaren van abstracte drijvende kunst.

 

Afmetingen: H: 1000 mm B: 1600 mm D: 60 mm

Gewicht: 30+kg

Nuttige plaats: de totale tijd om een ​​kunstwerk als dit te voltooien is 6 – 9 maanden

Vroege editie #3

Wil je een vroege editie “show off” aan je muur kopen? Voorlopig zijn er maar een paar Abstract Floating Art®-kunstwerken in de wereld, maar het is mijn ambitie om de komende jaren over de hele wereld te worden tentoongesteld en tentoongesteld.

Vroege edities zijn potentieel de MEEST EXCLUSIEVE.

Heel erg bedankt

{

Absoluut een aanrader! Geweldige kunstwerken met een ongelooflijk verantwoordelijke zakenman. Hij volgde elke stap op toen hij me 2 van zijn geweldige schilderijen stuurde!

- Beatriz

Barcelona, ES

Mijn leven in kunst

Voor iedereen die geïnteresseerd of nieuwsgierig is naar… is er nu een nieuwsbrief.

In een maandelijkse uitgave leg ik uit en laat ik zien hoe ik werk, mijn plannen en ideeën maak.

Adres

Drie decembersingel 183, Venlo, Nederland

Bel me

Telnr: +31 6 4977 5972

Stuur een mail

info@rogerwanrooij.nl