~ N O V A A ~

Gecombineerde technieken en materialen, een nieuwe stijl!

 

MRBL RTWRK
Als je iets stijlvols, unieks en EXCLUSIEF aan je muur wilt

NIEUW // ROGER WANROOIJ EN DE NIEUWE ROLF BENZ STUDIO

Ontdek de (hele serie) 11 fantastische ~ N O V A A ~ serie van kunstenaar Roger Wanrooij in de gerenoveerde Rolf Benz studio op de tweede verdieping van Pot Interieur in Axel. De kunstwerken van Roger worden gekenmerkt door de 3D-diepte die wordt gecreëerd door meerdere lagen epoxyhars en acryl. Het productieproces is arbeidsintensief. Roger voegt kleur en licht toe vanuit een donkere achtergrond. Door verschillende materialen en technieken te combineren ontstaan ​​de mooiste creaties, die direct een unieke indruk achterlaten en je het gevoel geven dat er iets heel bijzonders tot stand is gekomen.

Een gloednieuwe serie

Toen ik vorig jaar besloot de stap te maken naar een carrière als professioneel kunstenaar, heb ik uitgesproken om alleen Abstract Floating Art® te maken. Niet wetende dat het zo ontzettend duur zou worden als je met grote doeken gaat werken en dus ook met grote hoeveelheden epoxy.
En om die ontwikkelingskosten te kunnen betalen was ik wederom “gedwongen” om eerst doeken zonder epoxy te maken, om zo met de verkoop van deze doeken nieuw budget te krijgen voor nieuwe Floating Art.

Maar zelden gaat iets zoals gehoopt of gepland.

Creatief en innovatief als ik ben, kom ik snel op plekken waar ik kansen zie, waaronder dit nieuwe werk ~ N O V A A ~
Deze stijl is een combinatie van materialen (en die blijven geheim) die uiteindelijk zorgt voor een marmermotief of marmereffect. Door de kleuren toe te passen – color morphing – (dank Alice) ontstaan ​​de mooiste creaties met waanzinnig mooie effecten.

EEN DIVERSITEIT AAN OPTIES

Een nieuwe techniek met specifieke, niet nader genoemde materialen, gecombineerd met bekende onderdelen uit mijn eerdere werken: EPOXY.

Ook het “Color Morphing” effect en het reliëf in dit werk maken deze “Marmer Look” uniek en identiek.

Deze techniek geeft mij zoveel mogelijkheden in het maken van structuren en kleuren dat ik er eindeloos mee kan doorgaan. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ik nog steeds geïnspireerd ben door momenten en de bijbehorende emoties uit mijn eigen leven.

EXCLUSIVE LIJN

 

Het combineren van verschillende materialen en technieken resulteert vaak in de mooiste creaties, creaties die direct een unieke indruk achterlaten en je het gevoel geven dat er iets heel bijzonders is ontstaan.

En ik koester die momenten.

“Dit is uniek”

“Dit is speciaal”

“Dit heb ik nog nooit gezien”

en dat maakt het waardevol.

 

~ N O V A A ~

 

Geniet van het zicht en voel mijn persoonlijke emotie die ontstaat bij elke geboorte van een nieuwe ~ N O V A A ~.

~ N O V A A ~ I

~ N O V A A ~ II

~ N O V A A ~ III

~ N O V A A ~ IV

~ N O V A A ~ V

~ N O V A A ~ VI

~ N O V A A ~ VII

~ N O V A A ~ VIII

~ N O V A A ~ IX

~ N O V A A ~ X

~ N O V A A ~ XI

~ N O V A A ~ XII

 

 

This is MY WHY

 

 

 

 

 

The making of

~ N O V A A ~ I

Terugkerende verzamelaar

{

Ik heb een aantal prachtige werken gemaakt door Roger.
De smaak is persoonlijk. Toch denk ik dat er voor ieders smaak wel een kunstwerk te vinden is.
In werkelijkheid zijn de meeste zelfs nog mooier dan op de foto. Ook de lichtinval, zowel natuurlijk als een lamp, doet veel extra.
Wilt u andere afmetingen, kleuren, details, dan is dat ook mogelijk.
Ik geloof dat er energie in het werk zit, of in ieder geval een effect op iemand heeft.
De creatieve werken van een kunstenaar hebben dit effect het meest. Maar om aan te geven dat je reproductie kunt vragen maar beter ‘soortgelijk’ kunt zeggen zodat het creatieve vrijheid heeft.
Sterk aanbevolen of zoals in mijn geval verschillende aanbevelingen.

- Bart J.

België

Laatste nieuws

Art Reward WINNER

Mijn eerste tentoonstelling - mijn eerste Art Award Beste Roger Wanrooij, We willen u nogmaals feliciteren met het ontvangen van een eervolle vermelding!Jaarlijks kent de Beoordelingscommissie van Jakunst maximaal veertig Eervolle Vermeldingen toe aan kunstenaars van...

Art Gallery POT

Art Gallery Pot & MRBL RTWRK door Roger Sinds 23 februari 2023 heb ik een contract getekend met Art Gallery Pot die gehuisvest is bij Pot Interieur - Design furnitureBij Pot Interieur in Axel, (Nederland rigth aan de Belgische grens) zijn de verschillende studio's...

Art Eindhoven 2023

Roger Wanrooij ART EXPO4 en 5 februari 2023 In dit weekend zal ik mijn complete serie ~ N O V A A ~ laten zien in "Het Klokgebouw" in Eindhoven. Eindelijk kan ik mijn werk aan een groot publiek laten zien en het is de eerste tentoonstelling op zo'n groot podium sinds...

Adres

Drie decembersingel 183, Venlo, Nederland

Bel me

Telnr: +31 6 4977 5972

Stuur een mail

info@rogerwanrooij.nl