Een sociaal project

Huis van de Kunsten Limburg

Mijn persoonlijk project opzetten voor mensen in dezelfde sociale situatie als waar ik uit ben geklommen.
Na vele pogingen om de gemeente Venlo, De Provincie en kunstgerelateerde organisaties telefonisch of via e-mail/website te bereiken, is het mij eindelijk gelukt om de 1e deur te openen.
Afgelopen donderdag mocht ik mijn idee mondeling onderbouwen in een gesprek met 2 medewerkers van bovengenoemd instituut, gevestigd en gevestigd in Roermond. Mijn plan van aanpak, inclusief motivatie en onderbouwing, is door beide medewerkers zeer enthousiast ontvangen. Er is mij beloofd om op zoek te gaan naar de juiste mensen en partijen en mij te begeleiden naar de volgende stap in dit tijdrovende proces.
Op donderdag 30 juni is er weer een bijeenkomst van Cultuurregio Noord Limburg, waar volledig contact kan worden gelegd met wellicht de juiste partijen. Laatste keer in maart vorig jaar was ik er nog alleen, dit keer met beide personen van het Huis voor de Kunsten Limburg, perfecte ondersteuning in mijn ervaring.
Wens me geluk.

Iedereen heeft recht op meer kleur in zijn leven.

Het doel van het project: Workshops Abstract Schilderen.
Mensen uit de regio met: psychische problemen, mensen met een uitkering, mensen die moesten vluchten, kortom een ​​grote groep mensen uit Venlo en omstreken. die een helpende hand kan gebruiken. Geen financiële steun, maar MENTALE steun, waardoor de potentie kan ontstaan ​​om zich net als ik te ontwikkelen. En als die ontwikkeling (nog) niet mogelijk is, dan hebben ze in ieder geval wekelijks of 2 wekelijks mentaal vrije uitlaten, en het kan op dat moment in ieder geval voor een positieve beleving zorgen
Een gelukkig(er) en gezond(er) mens is waardevol voor de samenleving.

Ik, Roger Wanrooij, zoek ondersteuning om dit project op te zetten.
Waarom? Omdat ik me verbonden voel met deze mensen! Ik wil me laten gelden in de samenleving, mijn ambitie en talent inzetten, mensen stimuleren om los te komen van ‘overheidssteun’, of het als waardevol ervaren en op den duur weer zelfstandig worden. Weer genoeg gemotiveerd om op zoek te gaan naar een betaalde baan, of misschien om als freelancer aan de slag te gaan, in welke markt dan ook.
Wordt vervolgd in de volgende editie……

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte voor het laatste nieuws, kunstwerken, tentoonstellingen en aankomende kunstwedstrijden.

Roger Wanrooij

Drie Decembsersingel 183, Venlo Nederland

Direct contact

(+31) 06 4977 5972

Email

info@rogerwanrooij.nl