ABSTRACT BETAALBARE KUNST

Wat wordt beschouwd als betaalbare kunst?

Betaalbare kunst wordt verschillend gedefinieerd, afhankelijk van de markt. De affordable artfair kunstbeurs definieert bijvoorbeeld betaalbare kunstwerken als stukken met een prijs van minder dan £ 6.000, € 7.500 en $ 10.000. Maar er zijn betaalbare kunstwerken die slechts enkele tientallen dollars kosten.

Verschillende technieken toegepast

Creatief zijn betekent voor mij dat ik mezelf ontwikkel en daarom creëer ik verschillende stijlen van kunstwerken. Niet alleen 3D Abstract Floating Art® dat tot 1000 uur in beslag neemt en daarom erg prijzig is.

Betaalbare kunst op deze website is voornamelijk 2D-kunst, impulsief gemaakt en geïnspireerd door iets dat me in vervoering heeft gebracht. My Affordable Art kan een enkel canvas zijn of een kunstwerk met meerdere arceringen.

Kunst voor iedereen

Betaalbare kunst is kunst voor iedereen en toch een uniek stuk gemaakt door mij…..of door uzelf!

Je kunt jezelf een kunstwerk cadeau doen – maar je kunt jezelf ook het cadeau geven om er zelf een te maken! Wat is er voordeliger dan er zelf een te maken?

Blije klanten

Absoluut een aanrader! Geweldige kunstwerken met een ongelooflijk verantwoordelijke zakenman. Hij volgde elke stap op toen hij me 2 van zijn geweldige schilderijen stuurde. Ik geniet er elke dag van als ik naar ze kijk.

- Beatriz R

Barcelona, ES

Ik ben nog elke dag blij met de mooie werken van Roger. Ze zijn ongelooflijk mooi van structuur en kleurgebruik en op de een of andere manier nodigen ze me keer op keer uit om even stil te staan ​​en een gevoel van trots te ervaren.
Ze zijn nu meer geworden dan schilderijen, ze vertegenwoordigen een deel van mij.

- Lizette H

Nederland

Adres

Drie decembersingel 183, Venlo, Nederland

Bel me

Telnr: +31 6 4977 5972

 

 

Stuur een mail

info@rogerwanrooij.nl