Roger Wanrooij

Jaren zijn er besteed aan het creëren van een nieuwe en inspirerende manier van kunst maken! Zo komt ‘Abstract, Marble & Floating Art®’ tot leven in de werken van Roger Wanrooij. Gecombineerd, niet alleen met het unieke concept zelf, maar ook met zeldzame materialen en technieken, ontstonden er meesterwerken. En met hen een nieuwe manier om kunst te beleven.

BETAALBARE EN LUXE WERKEN

Als kunstenaar wil ik creëren en mijn hersenen de mentale vrijheid geven om te maken wat er op dat moment naar buiten komt.

Luxe stukken zijn tijdrovender, meestal grotere afmetingen, en er worden veel verschillende en dure soorten materialen gebruikt.

Ik gebruik alleen high-end producten en materialen acryl en vernissen, aluminium frames en linnen doeken om de beste garantie voor mijn geleverde werk te garanderen.

ABSTRACT FLOATING ART®

Door Abstract Floating Art® te maken, creëer ik meerdere lagen epoxy en acryl die echte 3D-diepte aan mijn kunstwerken toevoegen. Een soort kunst die nauwelijks wordt gezien of zelfs maar wordt tentoongesteld of tentoongesteld op de manier waarop ik dat doe.

Ik zal proberen deze vorm van kunst zo goed mogelijk uit te lichten op deze website met foto- en videomateriaal, maar niets kan tippen aan de real-life ervaring wanneer je netvlies Abstracte Floating Art® ontmoet.

PERSOONLIJK ELEMENT

 

Maar als ik op commissiebasis werk, wordt mijn inspiratie gevoed door de opdrachtgever. Meestal bezoek ik de opdrachtgever, om een ​​goede indruk te krijgen van zijn privésfeer. En tijdens een persoonlijk gesprek ontstaan ​​in mijn hoofd al visuele beelden van wat ik wil maken. Dit maakt mijn werk heel persoonlijk en krijgt daarom een ​​speciaal plekje in het hart van mijn opdrachtgever(s).

Recente werken

#3 Inner Galaxy

1600mm x 1000mm x 60mm

Linnen canvas

52mm aluminium frame

Amsterdam Acrylverf

Ongeveer 8mm epoxy 

24K Goudpoeder

Gewicht: 35+kg

 

#2 Quicksand

1600mm x 1000mm x 60mm

Linnen canvas

52mm aluminium frame

Amsterdam Acrylverf

Ongeveer 8mm epoxy

Gewicht: 35+kg

 

 

Sandstorm (w.i.p.)

900mm x 600mm x 60mm

Linnen canvas

52mm aluminium frame

Amsterdam Acrylverf

Ongeveer 3mm Epoxy 

24K Goudpoeder

Decoratie zand

Gewicht ongeveer 8kg

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Terugkerende kunstverzamelaar

{

Ik heb een aantal prachtige werken gemaakt door Roger.
De smaak is persoonlijk. Toch denk ik dat er voor ieders smaak wel een kunstwerk te vinden is.
In werkelijkheid zijn de meeste zelfs nog mooier dan op de foto. Ook de lichtinval, zowel natuurlijk als een lamp, doet veel extra.
Wilt u andere afmetingen, kleuren, details, dan is dat ook mogelijk.
Ik geloof dat er energie in het werk zit, of in ieder geval een effect op iemand heeft.
De creatieve werken van een kunstenaar hebben dit effect het meest. Maar om aan te geven dat je reproductie kunt vragen maar beter ‘soortgelijk’ kunt zeggen zodat het creatieve vrijheid heeft.
Sterk aanbevolen of zoals in mijn geval verschillende aanbevelingen.

- Bart J.

België

Laatste nieuws

De Luxemburg Kunstprijs

De Luxemburg Kunstprijs 2021December 2021 De Luxemburgse Kunstprijs is een jaarlijkse internationale artistieke prijs die wordt georganiseerd door de Pinacothèque, een privémuseum in het Groothertogdom Luxemburg. Elk jaar wil de Prijs talenten ontdekken, amateur of...

Lees meer

Mijn leven in de kunst

Voor iedereen die geïnteresseerd of nieuwsgierig is naar… is er nu een nieuwsbrief.

In een maandelijkse uitgave leg ik uit en laat ik zien hoe ik werk, mijn plannen en ideeën maak.

Adres

Drie decembersingel 183, Venlo, The Nederland

Bel me

Telnr: +31 6 4977 5972

 

 

Stuur een mail

info@rogerwanrooij.nl