Welkom bij Roger Wanrooij

Uw toegangspoort tot een boeiende wereld van exclusieve, unieke en volledig handgemaakte gestructureerde kunstwerken. Geniet van de schoonheid van kunst die grenzen overschrijdt en de zintuigen boeit. Word lid van een gemeenschap van kunstliefhebbers, verzamelaars en galerieën in heel Nederland en Europa, terwijl we een samengestelde collectie buitengewone meesterwerken tentoonstellen.

ARTISANALE MARMER LOOK MEESTERWERKEN

Hallo daar! Ik ben Roger en ik ben opgewonden om je te vertellen over mijn passie voor marmer look kunst. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van unieke stukken die zowel visueel verbluffend als structureel zijn. Met behulp van verschillende technieken transformeer ik ruwe materialen in ingewikkelde kunstwerken die zeker indruk zullen maken.

Of je nu op zoek bent naar een statement voor thuis of op kantoor, of een galeriehouder bent die op zoek is naar een unieke toevoeging aan je collectie, ik heb het voor je. Mijn kunst is perfect voor mensen die schoonheid en elegantie waarderen en die een vleugje verfijning aan hun ruimte willen toevoegen. Dus waarom genoegen nemen met in massa geproduceerde kunst als je iets heel speciaals kunt hebben? Laten we samenwerken om een ​​meesterwerk te creëren dat de tand des tijds zal doorstaan.

ONTDEK JE INNERLIJKE ARTISTIEKE VISIE

Op zoek naar een uniek kunstwerk dat u echt aanspreekt? Zoek niet verder! Ik bied kunst in opdracht diensten aan die tegemoet komen aan uw individuele stijl en smaak. Of je nu op zoek bent naar een verbluffende NOVAA of een betoverend abstract stuk, ik heb het voor je.

Met mijn passie voor creativiteit en aandacht voor detail, zal ik bij elke stap met je samenwerken om ervoor te zorgen dat het eindproduct precies is wat je voor ogen hebt. Van het selecteren van het perfecte kleurenschema tot het integreren van betekenisvolle symboliek, ik zal ervoor zorgen dat uw kunstwerk in opdracht een echte weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en stijl. Dus ga je gang, laten we er samen iets moois van maken!

ONTDEK HET POTENTIEEL VAN JE MUUR

 

laat me je vertellen over mijn interieur mural service! Ik ben gespecialiseerd in het maken van verbluffende, unieke muurschilderingen die een vleugje magie toevoegen aan elke ruimte. Of je nu een slaapkamer, woonkamer of zelfs een commerciële ruimte wilt transformeren, ik heb het voor je.

Bij Roger Wanrooij ben ik er trots op de grenzen van artistieke expressie opnieuw te definiëren. Mijn handgemaakte gestructureerde kunstwerken combineren tijdloze elegantie met een eigentijdse flair en bieden een visueel verhaal dat tot de ziel spreekt. Wat mij onderscheidt, is mijn niet-aflatende toewijding aan uitmuntendheid, vakmanschap en artistieke integriteit. Elk stuk is zorgvuldig gemaakt en zorgt voor een niveau van detail en kwaliteit dat ongeëvenaard is.

Ontdek buitengewone handgemaakte kunstwerken

Van Roger Wanrooij

 

~ N O V A A ~ XII

 

1600mm x 1000mm x 40mm

62.99″ x 39.37″ x 1.57″

Vuren hout canvas

Exclusief zwevende lijst

Acryl & Metallic verf

Ongeveer 4mm epoxy 

Signering en serie naam ingebed

Gewicht 13kg / 28.66 lbs

 

♠ BLACK SERIES ♠ #6

 

TWEELUIK

1600mm x 600mm x 40mm

62.99″ x 23.62″ x 1.57″

Vuren hout canvas

ZWARTE LIJST

Acryl & Metallic paint

Ongeveer 750 cl epoxy

Gesigneerd aan de achterkant

Gewicht 8kg / 17,63 lbs

 

~ N O V A A ~ X

 

1280mm x 1200mm x 40mm

50.39″ x 47.24″ x 1.57″

Vuren hout canvas

Luxe zwevende lijst 

Acryl & Metallic paint

Ongeveer 4mm epoxy

Signatuur en serie naam ingebed

Gewicht 22.5kg / 49.60 lbs

 

 

Welke Services Ik Aanbied

Zintuigen prikkelen

Bij het prikkelen van de zintuigen gaat het om het creëren van een ervaring die verder gaat dan alleen naar kunst kijken. Het gaat erom de zintuigen van de kijker te prikkelen op een manier die emoties, herinneringen en een diepere verbinding met het kunstwerk oproept.

 

Meeslepende kunst

Bij meeslepende kunst gaat het erom jezelf te omringen met een ervaring die je zintuigen volledig aanspreekt en je meevoert naar een andere wereld. Of het nu gaat om virtual reality, interactieve installaties of multidimensionale werken, meeslepende kunst nodigt je uit om een ​​actieve deelnemer te worden en jezelf te verliezen in de magie van het moment.

Betoverend

Betoverend gaat over het boeien van uw publiek en hen betoveren met uw woorden of kunst. Het gaat om het creëren van een magische ervaring die mensen meevoert naar een andere wereld, waardoor ze gebiologeerd achterblijven en meer willen.

Wat Mijn Clienten Zeggen

Terugkerende verzamelaar

{

Ik heb een aantal prachtige werken gemaakt door Roger.
De smaak is persoonlijk. Toch denk ik dat er voor ieder wat wils is.
In werkelijkheid zijn de meeste nog mooier dan op de foto. Ook de lichtinval, zowel natuurlijk als een lamp, doet veel extra.
Wilt u andere afmetingen, kleuren, details, dan is dat ook mogelijk.
Ik geloof dat er energie in het werk zit, of in ieder geval effect op iemand heeft.
De creatieve werken van een kunstenaar hebben dit effect het meest. Maar om aan te geven dat je om reproductie kan vragen maar beter zeg ‘soortgelijk’ zodat het creatieve vrijheid heeft.
Sterk aanbevolen of zoals in mijn geval meerdere aanbevelingen.

- Bart J.

België

Laatste nieuws

Art Reward WINNER

Mijn eerste tentoonstelling - mijn eerste Art Award Beste Roger Wanrooij, We willen u nogmaals feliciteren met het ontvangen van een eervolle vermelding!Jaarlijks kent de Beoordelingscommissie van Jakunst maximaal veertig Eervolle Vermeldingen toe aan kunstenaars van...

Lees meer

Art Gallery POT

Art Gallery Pot & MRBL RTWRK door Roger Sinds 23 februari 2023 heb ik een contract getekend met Art Gallery Pot die gehuisvest is bij Pot Interieur - Design furnitureBij Pot Interieur in Axel, (Nederland rigth aan de Belgische grens) zijn de verschillende studio's...

Lees meer

Art Eindhoven 2023

Roger Wanrooij ART EXPO4 en 5 februari 2023 In dit weekend zal ik mijn complete serie ~ N O V A A ~ laten zien in "Het Klokgebouw" in Eindhoven. Eindelijk kan ik mijn werk aan een groot publiek laten zien en het is de eerste tentoonstelling op zo'n groot podium sinds...

Lees meer

Address

Drie decembersingel 183, Venlo, Nederland

Bel me

Telnr: +31 6 4977 5972

 

 

stuur een email

info@rogerwanrooij.nl